Alla inlägg under augusti 2013

Av Annika Gelin - 4 augusti 2013 21:02

Jag gick och rensade idag. En sött varm sommarsöndag i augusti. Familjen hade cyklat iväg en sväng för att kolla på fotboll. Men jag hade ingen lust, ville hellre gå och skrota och rensa i rabatten. Lyssnade på Sommar i P1 med Louise Linder. En präst och terapeut som stöttat och tagit hand om människor i kris under hela sitt liv. Jag har också en fallenhet för att vilja ta hand om andra. Vill se och veta så att mina närmaste mår bra. Vill räcka till. Det jag är allra mest rädd för är att de jag älskar och bryr mig om ska tycka att jag inte finns där för dem. Man kan väl säga att jag är mindre duktig på att koppla av själv. Visst har jag blivit bättre på att ta hand om mig, jag tränar varje dag. Men ofta när jag har tid för mig smyger det in någon slags känsla av "stress" över att jag då försummar någon. Undantaget är när jag springer eller sjunger, då glömmer jag "att ta hand om". Då är jag bara. Tror att vi storasystrar och storebröder ofta hamnar i en sån roll, att vilja ta hand om. Men även vi kan behöva tas omhand och bli tröstade. Även vi känner oss små och ynkliga ibland. Tänker ofta på det i min mammaroll hur min son som är storebror faktiskt också behöver vara liten ibland.

ANNONS
Av Annika Gelin - 3 augusti 2013 22:43

En del badade mer än andra...

ANNONS
Av Annika Gelin - 3 augusti 2013 22:28

Autismlägret som vi varit på i två somrar har gett oss så mycket. Bland annat nya vänner. Vi blev inbjudna att hälsa på en familj som har stuga i skärgården. Lagom till utflykten visade sommaren sig från sin mest tropiska sida. Det blev ett hett och trevligt dygn med bad från morgon till kväll.

Av Annika Gelin - 1 augusti 2013 22:26

Att vara deckarförfattare verkar både spännande och lönsamt! Bli inte förvånade om Lena och jag drar vårt strå till den kvinnliga deckarskatten om några år. Vi har ideer så det räcker och är mer mordiska än många tror- och har lång erfarenhet av skrivande. Nu måste vi bara komma på ett innehåll och en psedonym. Ett kvinnonamn med krut i- kanske Beirut? Titeln ska vara Bryggmordet och omslagsbilden blev till idag...!

Av Annika Gelin - 1 augusti 2013 20:37

Bryggtid är klockfri tid. Inga krav, inget förbestämt innehåll. Bara himlen, vattnet och måsarna. Och så en kaffetår, jordgubbssaft, bullar och en bok. Syster Yster var med mig idag, vi fick några sköna timmar på bryggan. Augusti idag, men fortfarande varmt och gott. Underbara sjö, jag simmade ut i näckrosorna och kände mig som en sensommardrottning!

Presentation


Annikas brygga - en skön plats i tillvaron. Där jag lutar mig tillbaka med utsikt över livet och funderar. Över stort och smått som händer. Välkommen!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annikas brygga med Blogkeen
Följ Annikas brygga med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se