Alla inlägg under augusti 2013

Av Annika Gelin - 7 augusti 2013 18:55

Det är en sällsamt varm och skön kväll. Sitter på en parkbänk och väntar på att få hämta dottern. Bra att alltid ha en bok med sig ifall tillfälle bjuds. Så skönt att läsa utomhus, där tanken får flyga fritt. Imorgon är det dags för sista rycket med min egen bok. Vad spännande det ska bli att få "föda" den!

ANNONS
Av Annika Gelin - 7 augusti 2013 16:12

Äntligen fick vi till en riktig cykeltur som vi pratat om i flera år! Hemfjärden runt med Anders och Marie. Det är ju så lätt egentligen, bara bestämma sig och packa en rygga med kaffetermos och vatten. Ett dopp blev det också längs vägen, i svalt och mjukt vatten. Med morgonens extratur blev det 5,6 mil. Det känns gött därbak! Skönt att landa på altanen! Nu är bara den stora frågan- vad händer med pirogerna i matsäcken?

ANNONS
Av Annika Gelin - 6 augusti 2013 15:25

Det gäller att välja rätt drivmedel för ett gott resultat. Det är viktigt att tanka upp den här medelålderskroppen med nåt som ger näring. Det ska smaka gott också!

Av Annika Gelin - 6 augusti 2013 15:25

Det gäller att välja rätt drivmedel för ett gott resultat. Det är viktigt att tanka upp den här medelålderskroppen med nåt som ger näring. Det ska smaka gott också!

Av Annika Gelin - 6 augusti 2013 15:20

Och toaletten på Försäkringskassan hade UV-ljus...!
Det kändes som om jag klev in i en röntgenapparat typ.

Av Annika Gelin - 6 augusti 2013 13:52

Var på möte idag på Försäkringskassan ang dotterns vårdbidrag. Kl 10 hade vi bestämt, handläggaren och jag. Redan i telefonen fick jag en känsla av "den här människan kan man lite på". Lugn och trevlig på rösten. Som ett tryggt handslag i örat. Det stod en skara människor och hängde på låset. Spik kl 10 öppnades dörrarna. Och vilket mottagande! Där innanför väntade "en svärm" av handläggare som genast slängde sig över oss med frågam "vad vill du ha hjälp med?" Vilken service! Det var verkligen kul att se, en eloge till en myndighet som inte haft det så lätt. Och mötet då? Jo, det gick också bra. Nu ska blanketter fyllas i och läkarintyg fixas. Gick därifrån med en glad min efter att ha lånat toaletten med UV-ljus. Försäkringskassan, vilken upplevelse!

Av Annika Gelin - 5 augusti 2013 22:09

Det är kväll. Syrsorna spelar. Luften är ljum. Sommaren vaggar oss än några dagar i famnen. Men nästa vecka drar det igång igen. Jobbet. Vardagens hjul ska snurra. Det känns, det är både och. Jag har svårt med förändring. Så jag väljer att tänka på att sommaren varar längre än tills augusti. Livet tar inte slut på måndag, det fortsätter att rulla med både skratt och gråt. Och vi kommer att bada ända in i oktober, eller hur pappa? Och strumporna åker inte på förrän i november, så det så!

Av Annika Gelin - 5 augusti 2013 10:00

Tänk att jag spådde rätt! I våras sa jag att det skulle bli en supersommar. En sån där sommar där solen strålar generös och god mot alla. Och där vi dag efter dag får njuta. Mera bad, mera sommar!

Presentation


Annikas brygga - en skön plats i tillvaron. Där jag lutar mig tillbaka med utsikt över livet och funderar. Över stort och smått som händer. Välkommen!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annikas brygga med Blogkeen
Följ Annikas brygga med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se