Alla inlägg under april 2014

Av Annika Gelin - 16 april 2014 18:23

Jag blev ledsen idag. Hamnade i skottgluggen för en sprickfärdig stackars människas frustration. Som tur var fick jag kliva upp på scenen på eftermiddagen. Vi skulle spela på ett påskkafe för äldre. Personalen hade ordnat det så fint, dukat med gult och dekorerat med fjädrar. Magnus och jag spelade i två omgångar och så fick vi en kopp kaffe och bakelse emellan. Efteråt kom en dam fram. Hon ville köpa boken som jag också berättat om. Hennes bekant hade två barn med autism. En undersköterska kom fram och berättade hur berörd hon hade blivit ända in i själen. Och de gamla tyckte att vi kunde komma varje dag- utom en som mitt i sången ropade " tänk om man kunde få gå hem!"

ANNONS
Av Annika Gelin - 15 april 2014 21:39

Ledig dag. I huvudet snurrar livet. Mycket att tänka på. Mycket att ta itu med just nu. Som tur var kom Marie på fika med gott Lill-Annabröd. Då fick vi sitta och språka en stund. Och tursamt nog spelade sonen träningsmatch. Då satt vi i solen och tittade en halvlek, den snoriga dottern och jag. Vart kom den dunderförkylningen ifrån? En tur till Vitsippslandet och en kvällspromenad hann jag med innan kvällsläsningen.

ANNONS
Av Annika Gelin - 14 april 2014 14:57

Blev tårögd idag. På jobbet låg en present från en vän. Eftersom jag vet vilken ansträngning som krävdes för att vännen skulle ta sig dit blev jag alldeles stum. Lovar mig själv att hälsa på vännen nästa vecka.

Av Annika Gelin - 13 april 2014 22:26

Nostalgi. Minnen. Många glada skratt och djupaste allvar. Igår träffades vi, gänget från Informationslinjen och gjorde lördagen. Mysigt!

Av Annika Gelin - 10 april 2014 22:52

Jag är stum. Jag har faktiskt inga ord att beskriva kvällen och det jag har fått vara med om ikväll. Vilket party! Alla människor som var där, medresenärerna på vår resa med Frida in i autismvärlden. Alla blommor. Sångerna. Musiken. Det bultande hjärtat och den stora lyckan att äntligen vara i hamn. Det kändes så rätt på alla sätt- och Frida och jag fick signera. Det kan vi vänja oss vid! Nu sitter jag med min darling och njuter i ett hav av blommor. Otroligt!

Av Annika Gelin - 10 april 2014 10:07

Åh! Att få vakna till en sol som strålar från en blå himmel! Tack, pappa för att du fixade det! Det är en särskild dag, pirr i magen och bubbel i flaskan. Laddade upp med en morgonjogging. Fåglarna sjöng så kvillrande i kör, vitsipporna i skogsbrynet. Ser fram emot kvällens autismfest!

Av Annika Gelin - 9 april 2014 22:38

Tänker mycket på energier, hur olika det kan kännas i en miljö eller med en person. Hur sänkt man kan känna sig efter en dag någonstans där energierna är ohälsosamma och inte matchar mig. Eller hur man kan gå från ett möte med en person och känna sig helt utsugen och matt. Då har man träffat en energitjuv. Motsatsen är förstås underbart, när du känner dig lyft och glad. Någon har gett av sin energi. Kanske till och med sprutat ut den. Igår satt jag på en kylig ÖSK-match i kylan. Men inombords var jag varm. Energierna på Behrn Arena var positiva, dynamiska! Och dansrepet på Friskis ikväll var rena rama explosionen av energi! Huvudvärken försvann och kroppen flyger nu lätt mot sängen!

Av Annika Gelin - 8 april 2014 23:04

Det är en lång och kylig vår. Kallt och regnigt. Men Skillahavet i gräset lyser blått. När väntan och längtan efter det som är på gång,som kommer blir för jobbig, försöker jag sänka blicken och se allt det som blommar runt mina fötter. Sen höjer jag huvudet och siktar mot stjärnorna.

Presentation


Annikas brygga - en skön plats i tillvaron. Där jag lutar mig tillbaka med utsikt över livet och funderar. Över stort och smått som händer. Välkommen!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annikas brygga med Blogkeen
Följ Annikas brygga med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se