Alla inlägg under januari 2015

Av Annika Gelin - 17 januari 2015 22:13

Hellre bloggbrist än blodbrist. Skriver här när jag är inspirerad och nu letar jag efter inspirationen. Den kommer då och då, men den stannar inte så länge som jag önskar. Tycker att det är lite motgjort det här livet. Tycker att jag stretat i motvind ett bra tag och att medvinden kunde komma. Tro inte att jag tänker ge upp, det kommer jag aldrig att göra. Tvärtom, jag spottar i nävarna och jobbar ändå hårdare. Jag tror inte på turen, jag tror på envist och smart arbete. Att ligga i. Men det blåser fortsatt motvind och jag hukar mig ett tag, skyddar mig och de mina. Fryser. Vill se solen.

ANNONS
Av Annika Gelin - 15 januari 2015 22:16

Mörkret gör oss trötta. För tillfället är det en utmaning att ta sig upp på morgonen. Kroppen har det ju så skönt i sängen! Men när vi väl är uppe rullar vi igång dagen. Planerar. Är. Gör. Vi behöver ha saker att se fram emot. Små och stora glädjeämnen. Påfyllning. Annars tar vi slut på energi. Imorgon är det fredag. Då ska dottern och jag baka chokladbollar och laga trerätters. Det ser vi fram emot båda två!

ANNONS
Av Annika Gelin - 13 januari 2015 22:53

Nu är vi inne i tulpantiden. Krispiga, frasiga, livsglada står de där i blomsteraffärerna. Ger oss en föraning om vår. Nu har jag en bukett i mitt fönster på jobbet. Den fyller hela rummet med sin tysta men talande energi. Vad glad jag blev! Tack snälla mamma för att du köpte den till mig!

Av Annika Gelin - 11 januari 2015 23:02

En stillsam helg är snart slut. Har sovit länge, sorterat och röjt i barnens rum, tittat på film, joggat och vattnat törstiga blommor. Pratat med de närmaste i telefon och matat hungriga fåglar. Väldigt skönt att vara hemma. Väldigt rofyllt att inte behöva åka någonstans. Julen är förbi och utrensad. Nu säger jag välkommen till ny grön tulpanenergi!

Av Annika Gelin - 7 januari 2015 21:55

Sådärja. Nu är vi på väg. Några dagar redan passerade, de flesta är kvar av det nya. Kan avslöja att jag tror på det här året. Jag är full av förhoppningar. Har tagit några kliv och känner mig redan starkare. Mer som Annika original. Nu tar jag nya kliv. Och det känns bara rätt och bra. The show must go on liksom. Jag ska använda den kraft som brinner i mitt hjärta. Ingen annan kan göra det som jag kan. Vägen in i framtiden går genom ord och musik. Och motionen hjälper mig att vara i mental rörelse. Flow!

Av Annika Gelin - 4 januari 2015 12:59

Den som kör nonstop i backen ihård blåst måste belönas!

Av Annika Gelin - 2 januari 2015 23:00

Jag älskar att friluftsa. Njuter av att få en snöstorm i ansiktet. Det är en ynnest att få dricka sig otörstlig på frisk luft. Idag hade jag allt det där. Men den mentala spärren löste ut i slalombacken. Jag vågade inte. Så kan det också vara. Tog en tur på längdskidorna istället. Det var underbart! Så kan det också vara.

Av Annika Gelin - 2 januari 2015 21:43

Jag älskar att friluftsa. Njuter av att få en snöstorm i ansiktet. Det är en ynnest att få dricka sig otörstlig på frisk luft. Idag hade jag allt det där. Men den mentala spärren löste ut i slalombacken. Jag vågade inte. Så kan det också vara. Tog en tur på längdskidorna istället. Det var underbart! Så kan det också vara.

Presentation


Annikas brygga - en skön plats i tillvaron. Där jag lutar mig tillbaka med utsikt över livet och funderar. Över stort och smått som händer. Välkommen!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annikas brygga med Blogkeen
Följ Annikas brygga med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se