Senaste inläggen

Av Annika Gelin - 25 november 2015 23:05

Vissa dagar skulle behöva 48 timmar. Som idag. På jobbet idag hade vi riskkommunikationskurs. Jag var tillfrågad att agera utfrågare i några olika miljömedicinska case. Roligast var nog att spela den sura gravida barnmorskan Åsa Flåsh som hade sett fram emot att själv uppleva lustgasen men efter mätningar av risker med exponering kanske inte skulle få det.
Hjärnkollmöte sen. Alltid lika kul att träffa detta gäng! Hem och hämta dottern till sångövning. Efter avslutad sådan, direkt till Glödrepet. Maria bjöd på smörgåstårta och supergoda lussebullar. Hem till Bonde söker fru. Somnar nu ovaggad.

ANNONS
Av Annika Gelin - 22 november 2015 23:35

Natten är här. Helgen slut. En varierande mix denna fre, lör och sön. Sång på begravning och Gardell i fredags med sonen och kompisar. Långpromenad och matlagning igår. Sånginspelning och föreläsning idag. Könner mig tankad och klar för en ny och fräsch vecka. Och det jag är mest nöjd med är att jag åkte med kläder till insamlingen för flyktingbarnen.

Härliga bio Roxy! Vilken lokal!

ANNONS
Av Annika Gelin - 18 november 2015 18:15

Därute gungar världen, november 2015 är mörkt. Överallt rubriker om hat och hot, borta och hemma.
Här ligger jag i sängen och kämpar mot ett litet virus som snart dragit sin kos. I huvudet så många tankar om det hårdnande samhället, om kylan och alla som är utsatta. Så många människor därute som vill leva ett liv som är gott och så många utmaningar. Men jag tänker också på att vi är många som vill vara med och göra gott, många som har viljan och kraften att förändra. Vi får aldrig sluta hoppas och tro på det goda. Tro på kraften i kärleken.

Av Annika Gelin - 17 november 2015 20:16

Ligger i sängen. Sover. Kroppen är matt men sinnet lugnt. Sömn är den bästa vilan, den klart viktigaste återhämtningen. Hjärnan repareras. Batteriet laddas. Vila kan också vara att göra sånt man gillar. När jag vaknar vilar jag igen. I några sköna böcker. I pärlor för örat från SR Radios arkiv, en skatt att hämta ur.
Vila är att vårda och slå vakt om något viktigt. Sig själv.

Av Annika Gelin - 16 november 2015 21:13

Jag är envis. Det har räddat mig många gånger. Men ibland är envisheten ett hinder. Till exempel när jag invaderas av virus. Öronen kliar, halsen är skrovlig och huvudet tungt. Men envisa jag ska inte ställa in något. Det måste väl gå. Det trodde jag den här gången också. Men nu framåt eftermiddagen fick jag ge mig. Det blir sängläge imorgon. Intervjun i Karlstad får jag boka om och ta per telefon. Lyssna på kroppen. Ibland är det bra.

Av Annika Gelin - 15 november 2015 17:37

Underbaart! Det finns inget bättre ord för dagens bandrep med Glöd. Själen lyfte i den lilla replokalen, energin gick att ta på och skratten ekade, årets julkonsert, jag säger bara "wow, liksom!" Det blir den bästa vi har gjort!

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

Av Annika Gelin - 13 november 2015 08:31

Äntligen fredag! Hur veckan än sett ut så är fredagen alltid lika skön. Festliga fredag, fräcka fredag eller fräsiga fredag. Oavsett vad vi kallar den så är fredagen efterlängtad. Tid att sjunka ned i soffan eller kanske tid att hitta på något med kompisar om man lever ensam. Fredagsmys med Idol blir det nog för oss. Och så ska vi fira smörgåstårtans dag! Den här veckan har bjudit på ups and downs. En underbart fin kväll på Anhörigcentrum när jag föreläste i onsdags. Läxläsning med en förkyld dotter som klarat att vara hemma själv hela veckan. Skruvande av inredning till tvättstugan. Och några spännande samtal om framtiden. Idag är det fredagen den 13, alltså en lyckodag. Och jag ska luncha med en spännande kvinna som har mycket att berätta. Ser fram emot det!

[Bild]

Av Annika Gelin - 12 november 2015 20:35

Det är mörkt som i kattens rumpa, då ser man stjärnorna klarare.
Det regnar och ruskar idag, då kan man stanna inne och mysa. Skönt att få sjunka in i en bok. November är en månad för en vidöppen själ, den ger utrymme att titta inåt.

Presentation


Annikas brygga - en skön plats i tillvaron. Där jag lutar mig tillbaka med utsikt över livet och funderar. Över stort och smått som händer. Välkommen!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annikas brygga med Blogkeen
Följ Annikas brygga med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se