Alla inlägg under oktober 2013

Av Annika Gelin - 25 oktober 2013 10:23

Det är inte alltid det är bara är underbart att springa. Gårdagens runda var trög. Den där hinden som flög runt spåret för några veckor sedan, vart tog hon vägen? Elefanten som ersatte henne kom som en överraskning. Men huvudsaken är att vi tog oss runt, darlingen och jag. Efteråt blev jag piggare. Gjorde en god gryta och sötpotatis. Kollade på Gunde. Läste engelska med sonen. Somnade som en stock.

ANNONS
Av Annika Gelin - 24 oktober 2013 20:05

Mitt i livet händer det så mycket. Relationer krisar, tonårsbarn kräver, kroppen förändras, sinnet mognar. Eftertänksamhet, både kvinnor och män ser tillbaka på sitt liv och analyserar, funderar och summerar. Vem är jag och vart är jag på väg? Längtan efter kärlek och närhet är densamma oavsett ålder. Jumpy fångar alla dessa ingredienser i en galet rolig och energisk cocktail! Går på Länsteatern i Örebro just nu! Gå på den och skratta i tre timmar!

ANNONS
Av Annika Gelin - 23 oktober 2013 18:12

Kunde inte låta bli att skratta åt eländet. Mitt fina hjärta, alldeles massakrerat av fåglarna. Inte är det roligt och inte var det som jag tänkt mig. Men tilltufsad kan man bli här i världen. Shit happens. Bara att bryta ihop och gå vidare. Sånt är ju livet som vi människor lever i nöd och lust. Sol och regn. Vinter, vår, sommar eller höst. Och fåglarna ska ju också leva...

Av Annika Gelin - 22 oktober 2013 15:48

Funderar mycket över livets stora frågor just nu. Det senaste årets händelser har satt saker och ting på sin spets. Vad är meningen med mitt liv? Vad ska jag bidra med, satsa på som gör skillnad? Säkert många systrar och bröder som går i samma tankar, det hör ihop med medelålderns fas. Men inte desto mindre viktigt. Jag söker svar på frågan, jag måste få svar. Måste känna inspiration.

Av Annika Gelin - 22 oktober 2013 15:40

Frodiga, stora pumpor är på tapeten just nu. Såg dessa rara exemplar idag. Runda, vackra, kurviga och lysande orange. Till dekoration eller något annat...hjärnan går igång.

Av Annika Gelin - 22 oktober 2013 15:38

Roade mig häromdagen med att göra ett mosshjärta till ytterdörren. Inspirerades i en jultidning och ville prova. Med tidningspapper som bas inlindat i gladpack så var det dags att klä stommen med mossa. Nöjd och glad blev jag, stolt över min skapelse. Tyvärr blev fåglarna glada, för de har nu hackat sönder mitt rara hjärta. Finns det en symbolik i detta? Att skydda sitt hjärta mot angrepp? Nu får jag nog använda min gamla krans som inte är lika ömtålig.

Av Annika Gelin - 21 oktober 2013 22:42

Laddade med morgonjogging idag. Ett viktigt möte väntade. Att jogga är ett långsamt arbete mot något bättre. Ett nötande för framtiden. Vet inte hur den ska se ut riktigt men jag sätter ena foten framför den andra och tar mig framåt. Ett steg till så får vi se. Lyssna på kroppen. Den vet.

Av Annika Gelin - 21 oktober 2013 16:08

Oktober är här! Då fyller halva släkten och vi träffas och firar någon nästan varje helg. I fredags fyllde svärmor. Det blev en trevlig och sen kväll med kantarellsås i centrum. Vet inte hur mycket sås som skulle behövas för att alla skulle ta om ett par tre gånger. Det blir aldrig över, ett mycket gott betyg! I lördags var det barnens kusins tur. Festgratäng och dajmtårta, vi behövde inte svälta där heller. Emellan festligheterna städade vi ur klädgarderoben som länge varit en flaskhals där ingen ordning finns. Superskönt att få rensa ut, nu luktar det såpa där!

Presentation


Annikas brygga - en skön plats i tillvaron. Där jag lutar mig tillbaka med utsikt över livet och funderar. Över stort och smått som händer. Välkommen!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annikas brygga med Blogkeen
Följ Annikas brygga med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se