Alla inlägg under juni 2013

Av Annika Gelin - 17 juni 2013 18:44

Hej du lilla blogg! Har varit upptagen med att snyta mig och hosta i helgen så kraften har inte funnits att skriva. Men istället fick jag tid till att prata ikapp med min kompis Marie, lyssna på fåglarna och läsa böcker. Och sen i söndags orkade jag följa med till dotterns poolspel. Det är ju bara som att tanka energi att sitta och se när tjejerna kämpar. Lust, glädje och dråpliga situationer- och så några koppar kaffe på det så är lyckan gjord för den dagen. Tjata med andra föräldrar hör till!

Av Annika Gelin - 14 juni 2013 14:03

Bästa sättet att giva en förkylning på moppo är att ligga på balkongen. Dra upp duntäcket ända till öronen, blunda och lyssna på vinden. Känna hur hjärtslagen slår rytmiskt och lugnt, kroppen stillar sig. En solglimt smeker kinden. Rofyllda tankar. Igår var igår. Bara vara nu. Vila med vinden som viskar.

Av Annika Gelin - 13 juni 2013 15:07

Efterledsen. Det är ett bra ord för hur jag har känt mig på sistone. Har på alla sätt försökt fånga energi men inte riktigt lyckats. Många tunga och svåra saker har drabbat min familj det senaste året och vi har nog inte hunnit hämta oss emellan varven. Har haft fullt upp med att försöka ta hand om varandra. Men vad gör man med sina egen sorg? Igår kväll kändes det på nåt sätt som om känslan av sommar äntligen nådde mig. Jag satt i kvällssolen i en trädgård på landet omgiven av underbara människor. Vänner från förr. På gärdet spelade alla våra söner fotboll, lyckliga över sitt sommarlov. På grillen fräste köttet som vi snart skulle äta. Runtomkring surrade goda samtal om livet. Kände hur hela kroppen slappnade av- trots snuvan och hostan som bubblat upp under eftermiddagen. Äntligen kom sommaren till mig.

Av Annika Gelin - 12 juni 2013 19:46

Det var känslosamt idag. Dottern slutade 3:an och sonen 8:an och sommardagen ackompanjerade med sol och värme. Skolavslutningen på
Dotterns skola var som vanligt fantastisk. Mycket musik, elevernas eget deltagande och en skolgård prydd med ballonger och lupiner. Den gode rektor Magnus skulle gå i pension. Tårarna rann, blomstertiden kom och allt jag tänkte på var den förbaskade klockan som går alltför fort. Jag är så rädd att ögonblicken ska gå mig förbi. Det är inte alltid så lätt att slå bort stressen som jagar en när dagarna är fyllda. Men gudarna ska veta att jag försöker fånga varje dag.

Av Annika Gelin - 11 juni 2013 20:52

Skolavslutning imorgon och världens bästa son behövde skor. Så det blev en tur till affären. Frida och jag var ganska utschasade så vi letade upp en plats att vila på.

Av Annika Gelin - 9 juni 2013 22:03

Till och med solen ville vila idag. Men i Ånnaboda sprack den fram mellan molnen. Sjön var varm och mjuk mot min kropp. Kaffe och bonnkaka smakade fint. Det var fler som ville ha!

Av Annika Gelin - 9 juni 2013 21:00

Igår var det prinsessbröllop i många stugor. Hos oss hade vi grannarna på förfest med snittar, jordgubbar och bubbel. Gatans egna " Filip o Fredrik" dvs Patrik och Bosse var kommentatorer. Brudbuketten liknades vid ett blomkålshuvud. Sen gled vi över på Jensas 45-årsparty. En dansant herre försökte få mig och Maria att dansa eldig salsa. Kul!

Av Annika Gelin - 8 juni 2013 13:03

Juni är morfars månad! Då i syrenernas tid fyller han år. Det kändes speciellt att fira igår och vädret ville också ge oss en guldkant. Och alla var med!

Presentation


Annikas brygga - en skön plats i tillvaron. Där jag lutar mig tillbaka med utsikt över livet och funderar. Över stort och smått som händer. Välkommen!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards