Alla inlägg under januari 2013

Av Annika Gelin - 9 januari 2013 22:33

Är det Inkognitoeffekten? Eller fotmassagen? Eller ingefärs- o honungsdrycken? Mår himla bra i alla fall där jag ligger i sängen. Har mysigt. Tänker på att vi har styrelsemöte i Glöd imorgon och flera riktigt goda ideer att diskutera. Nu fattas bara några sidor i Katarina Wennstams senaste bok. En av mina favoritförfattare. Ingen kan som hon skildra brännheta samhällsfrågor i spänningsromanens form.

ANNONS
Av Annika Gelin - 8 januari 2013 18:41

Inte visste jag att jag skulle få bevittna en vårdkö värre än i landstinget hemmavid! Jomenvisst! Kön av patienter ringlade sig oändlig till doktor Frida i söndags när hon hade mottagning. Och värre var att mottagningens sjuksköterska helt sonika lade sig själv i puffen under leken för att den begynnande snuvan gjorde kroppen seg. Trots detta så klarade vi av att beta av kön rätt bra innan läggdags. Heja vårt eget vårdteam!

ANNONS
Av Annika Gelin - 7 januari 2013 19:20

Tillbaka på jobbet igen efter två långa veckors julkoma. Det är ju så skönt att vara ledig, men det gick bättre att komma igång än jag trodde. Promenerade över stan och tyckte att det fanns en vårvinterfeeling på himlen. Dessutom tutade nån på mig och hojtade. Det var Nettan! Hon gjorde min morgon med sitt glada tillrop. Några välkomstkramar och lite snack senare så var jag igång. Måste bara komma ihåg att lägga in luft och ledighet lite oftare. Då ska det nog gå fint. Nu är vi på väg mot ljuset, mot våren och blåsipporna!

Av Annika Gelin - 6 januari 2013 18:42

I backspegeln kommer jag minnas hösten 2012 som en av de tyngsta någonsin. December, med hela sin långa väntan och förväntan på julen blev en underbar kontrast. Ljusen i mörkret lyste klarare än nånsin. Pepparkakorna smakade bättre än jag upplevt. Hyacinterna doftade starkare än förr. Julsångerna fyllde mig med en glädje djupare än tidigare. Det blev en njutningsfull månad där julen kom som en härlig final! Och sen gled vi in i jullovet, in i julkoma. Vi har inte gjort allt det där vi trodde att vi skulle göra. Vi var så trötta, orkade inte boka in och vara aktiva, sociala. Vi släppte greppet om klockan och bara var. SÅ skönt! Nu väntar vardagen på oss imorgon. Vi tar en dag i taget.

Av Annika Gelin - 5 januari 2013 17:57

Vilken härlig kreativ dag! Vårvinterljus över Närkesslätten när jag tog gamla Bettan och stack till syrran. Där skulle vi sjunga och spela in ett än så länge hemligt projekt. Sjukt kul! Åh, mer sånt! Bää! Nu väntar vi spänt på resultatet!

Av Annika Gelin - 4 januari 2013 17:39

Tog en tur idag, det var ju ett tag sen. Foten smärtade först men det gav sig sen. Kan inte säga att det var en av mina bästa rundor, men det sköna var att få ner den friska luften i mina lungor och att ana vårvintervibbarna innan skymningen föll. Nu ser jag fram emot en köttgryta och tv- kväll med Gladiatorerna och Ledin hos Strömstedt!

Av Annika Gelin - 4 januari 2013 17:17

Tog en tur idag, det var ju ett tag sen. Foten smärtade först men det gav sig sen. Kan inte säga att det var en av mina bästa rundor, men det sköna var att få ner den friska luften i mina lungor och att ana vårvintervibbarna innan skymningen föll. Nu ser jag fram emot en köttgryta och tv- kväll med Gladiatorerna och Ledin hos Strömstedt!

Av Annika Gelin - 2 januari 2013 23:26

Tänk så vackert det kan vara vid min brygga även en kylig januaridag! Vi gick dit jag och mamma och njöt av det vi såg. Kändes mysigt att vandra långsamt med mor i prattempo. Men attans vad halt det var! Skönt att våren anas bortom kröken!

Presentation


Annikas brygga - en skön plats i tillvaron. Där jag lutar mig tillbaka med utsikt över livet och funderar. Över stort och smått som händer. Välkommen!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annikas brygga med Blogkeen
Följ Annikas brygga med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se