Direktlänk till inlägg 15 januari 2013
Bara för att du inte ser det betyder det inte att det inte finns. Jag pratar om det dolda fettet som det finns gott om. Vi skulle äta revbensspjäll häromkvällen, i ugn med rotfrukter. Det såg gott ut, det var ganska gott färdiglagat med olja och honung i marinaden. Men dagen därpå när jag skulle göra rent plåten blev jag spyfärdig. Så äckligt fett! Nu tänker jag satsa på att laga med eftertänksamhet, välja råvaror som är bättre. Smartare mat helt enkelt.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 |
13 | |||
14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 |
22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|