Alla inlägg under oktober 2012

Av Annika Gelin - 4 oktober 2012 20:45

Nu dignar vårt äppelträd av frukt. Jag är en äppelälskare av stora mått! Äppelpaj, äppelkräm med kanel, äpplen i ugn till kött och till rotmos- det finns ju så oändligt mycket gott man kan göra!

ANNONS
Av Annika Gelin - 3 oktober 2012 16:35

Dottern är alldeles till sig efter showen i lördags, hon har fått Edith Piaf på hjärnan. Därför var det med allra största nöje jag sminkade upp henne till Lill-Edith igår och hon fick peruk och klänning. Bedårande barn, vilket forum ska jag hitta till dig att blomma ut i?!

ANNONS
Av Annika Gelin - 2 oktober 2012 16:56

Några nära vänner till mig har sorg. De förlorade en nära anhörig igår och är ledsna idag. Jag tänkte tillbaka på när jag var ung och miste min första pojkvän i en bilolycka. För att komma vidare skrev jag dikter. Såhär kändes det:
Att bära en väska
Jag har fått sorg
att bära omkring
som en tyngre väska
som rymmer allting

Människoansikten
ser rädda ut
när de ser mig bära
tyngre än förut

De flesta ger
det bästa av sig
för att dela
tyngden med mig

Livet blir aldrig
lätt att bära
Men många händer
gör vägarna kära

Tänker på er idag mina vänner!

Av Annika Gelin - 2 oktober 2012 16:29

Några små enkla ord. Någon som ser dig. Som kommenterar dina kläder, som ger dig ett leende. Någon att garva med åt livets lustigheter. Någon som saknat dig och låter dig veta det. Alla dessa små saker som är av stor betydelse för hur du mår. De lyser upp och ger kraft att leva.

Av Annika Gelin - 1 oktober 2012 21:46

Åkte till jobbet i morse oc h ville egentligen stanna bilen. Utanför bilrutan exploderade träden i rostrött, apelsingult och jordbrunt. När hösten plötsligt slår ut i färgkaskader får staden och landskapet ett nytt skimmer. Jag älskar det! Plötsligt är jag med i en förtrollande romantisk film, vandrar längs kullerstensgator insvepta i dimma, på väg med ett bultande hjärta i bröstet. Slutar filmen lyckligt? Jag vet inte, det är ett vemod och ett svårmod i känslan som jag fylls av i hösten. På nåt sätt blir jag hudlös och står naken inför livet. Som en människa som inte kan tänka på annat än att det enda vi kan göra när mörkret sveper in oss och löven singlar ner och vi tyngs ner är att resa oss igen och tända ljus för varann. Värma varann. Komma närmare.

Presentation


Annikas brygga - en skön plats i tillvaron. Där jag lutar mig tillbaka med utsikt över livet och funderar. Över stort och smått som händer. Välkommen!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16
17
18
19
20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annikas brygga med Blogkeen
Följ Annikas brygga med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se