Alla inlägg under augusti 2011

Av Annika Gelin - 9 augusti 2011 08:46

Arbetet med showen går in i en intensiv fas nu såhär månaderna före premiären.

Det är kläder som ska kompletteras, nummer som ska slipas, marknadsföringen som ska gå igång och mycket, mycket mer. Igår kväll hade vi dansrep och nötte större delen av andra akten. Vi lyssnade igenom texterna och log. Känslan är härlig - men nerverna börjar komma. På lördag ska vi ha första riktiga kostymrepet med bandet - och det blir ju i princip hur spännande som helst!

Hoppas att min lilla peruk med fransk touch hinner komma tills dess!

Ska fixa arméattiraljer också - det kan väl finnas på nätet kanske? Eller på Sahara? 

Av Annika Gelin - 7 augusti 2011 20:26

  Är hemma igen efter en intensiv men härlig fotbollshelg i Torsby.

P98 med grabbar och ledare har gett oss alla föräldrar och morföräldrar hög puls och årets upplevelse i alla matcher. Men höjdpunkten kom igår eftermiddag med vinst mot ett segertippat lag. Åh, så underbart! Har hallen full med väskor - men det struntar jag i och tänker istället njuta av den norska deckarcowboyen Varg Veum ikväll. Yes!!

Av Annika Gelin - 5 augusti 2011 07:26

  Fick telefon igår, det var en till mig närstående person som satt i en bil tillsammans med en annan kär nära kvinna. De pratade och skrattade så att jag knappt kunde höra vad de sa. Allt jag fick veta och vet är hemligt - men det rörde sig om ett möte av unikt slag. Tids nog visar det sig vad som är i görningen - så än så länge kan jag bara konstatera att allt är möjligt. Livet kan vara jobbigt och svårt att få till - men samtidigt är det helt underbart. Ha ha ha - jag blir full i skratt när jag tänker på kvinnorna jag fick rapport ifrån. Undrar när de somnade igår.

Av Annika Gelin - 5 augusti 2011 07:13

 

Det kommer att bli en blåvit helg!  Sonen spelar cup och då vet man att det blir trevligt värre! Hoppas på vackert väder och en del bad! Stunder då vi kan sitta och prata om livet med dessa härliga människor som jag vet kommer. Termosen är full och kameran är laddad. Segrar hoppas vi på - och fair play. Men inte samma action som i träningsmatchen i veckan när jag skulle fånga bollen som kom rusande av planen. Blev stressad, dansade fram och kastade bollen - rätt i skallen på en mamma. Tur att du är härdad, Sofie!


Av Annika Gelin - 4 augusti 2011 15:20

Det finns en fotbollsplan som heter Lugnet. Det är en plats för action - och egentligen kanske inte så passande namn för ett ställe där det springs, kämpas och hejas. Precis som i verkliga livet, det verkar svårt för oss i denna tid att hitta till det verkliga inre lugnet. Vi har byggt in oss i en tillvaro med ett tempo som gör det svårt att vårda djupare relationer. Vi är många som försöker - men vi kämpar ibland i motvind.

Tänkte tanken nyss att lugnet nått mig för några timmar - men då bröt konflikten ut på övervåningen och det var dags att medla. Som så många gånger förr.

Jag tycker faktiskt att det är rätt svårt och komplicerat detta livet. Någon som har några tips för hur man kan underlätta för sin inre pilot. 

Av Annika Gelin - 2 augusti 2011 09:24

  

Det är en het sommar vi har. Det är härligt med värme och sol - men sommaren är inte bara bekymmerslös. Långt ifrån. Brukar säga att alla har vi våra bekymmer - och det stämmer verkligen. Kraven som finns därinne både från dig och mig och media och andra - på att uppleva den ultimata sommaren ställer till det. När man inte mår på topp kan det svämma över och bli tvärtom. Det låser sig. Hur ska just du och jag njuta och ta tillvara av sommardagarna trots att vi är ledsna - eller trötta - eller inte vet hur vi ska få till livet? Det är frågan

Presentation


Annikas brygga - en skön plats i tillvaron. Där jag lutar mig tillbaka med utsikt över livet och funderar. Över stort och smått som händer. Välkommen!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards