Alla inlägg under juni 2011

Av Annika Gelin - 3 juni 2011 08:59

  

Det har varit ett himla rabalder om Patrik Sjöbergs bok där han berättar om sexuella övergrepp i barndomen. Kanske synen på denna friidrottsstjärna förändras nu. Plötsligt är han den som kallas till Rosenbad för att prata om ämnet - och många är vi som lyssnar. Modigt och starkt gjort av dig Patrik att gå ut och avslöja vad du fått utstå. Hoppas att du inspirerar många att gå i dina fotspår. Vi är många vuxna och vi är alla ansvariga för de barn som vi har rumtomkring oss.

OM det är så att vi ser och hör saker som inte känns bra - så är det bara vi som kan göra något åt det. Stå upp för barnen - de är så utsatta, de är i våra händer.

Den veckan Patrik Sjöberg publicerade boken ökade samtalen till BRIS med det dubbla. Det behöver inte bara handla om det sexuella - det finns många sätt som barn kan trakasseras och behandlas illa på. Smått och stort. Avskyvärt att känna att vi i många fall i detta samhälle inte välkomnar barn och inte ser dem som de är. Respekt åt barnen!

ANNONS
Av Annika Gelin - 2 juni 2011 22:12

  När man arbetar fram en show händer det mycket. Själen får massor av träning, rösten - och så kroppen förstås. Publiken kommer att få se Glöd mer fysiskt än någonsin tidigare, det kan vi lova! Många skratt och mycket svett är det - men inte en enda tår!

ANNONS
Av Annika Gelin - 2 juni 2011 22:09

  Ett kraftpaket i litet format. Uttrycksfull. Glad, Professionell ut i fingerspetsarna. Sån är hon, Maria Bergman som nu hjälper oss för andra gången i vårt showiga Glödliv. Åh, Maria vad vi är glada att du finns! Tack för en underbart fruktsam dag!

Av Annika Gelin - 2 juni 2011 22:06

  

Kristi Himmelfärdsdag. Och änglarna kom till Kumla, närmare bestämt till Sturepalatset där Glöd övade hela dagen idag. Putsade shownumren till höstens händelse. Det blir Glödhett! Premiär i september, den 23 och den 24.

Mer info kommer på vår körblogg www.korenglod.se


Av Annika Gelin - 2 juni 2011 08:03

  Lagom när hjärnan bara vill logga ut hela tiden och medlemskapet i Förvirrades Riksförbund förnyas flera gånger per dag så kommer den. LÅnghelgen. Lyfter mig ur en mental härdsmälta in i vila. Eller nja. Kommande dagar innehåller både aktivitet och lugn. Lite hemmafix, spola av altanen och balkongen som båda är gula av pollen. Grilla med grannarna, se på landskamp, någon jogging - och så några kalas. Idag är det påfyllning av energi i Kumla. Scencoachen Maria Bergman kommer för att hjälpa oss i Glöd att putsa till våra shownummer. Det blir underbart kul!

Presentation


Annikas brygga - en skön plats i tillvaron. Där jag lutar mig tillbaka med utsikt över livet och funderar. Över stort och smått som händer. Välkommen!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Annikas brygga med Blogkeen
Följ Annikas brygga med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se